Autoblog Google Trends për Worpress News kërkim

Autoblog Google Trends për Worpress RSS News

Autoblog Google Trends për Worpress RSS News.

G-Trends Grab Googles tendencat çdo orë dhe pas auto lidhur lajmeve nga këto trende në WordPress blogun tuaj çdo orë, Lajmet vijnë nga RSS Feed nëpërmjet kërkimit të lajmeve Google, Yahoo Kërko Lajme, Bing Kërko Lajme.
Demo Website: G-trendet

0