RSS Feeds Lajme Blocks

Vlerësuar me 5.00 nga 5 based on 3 customer ratings
(3 customer reviews)

$20.00

RSS Feeds Lajme Blocks. New Huffington Post apo hamall repport kolona të shumta stilet apo si Popurls, Alltop, Netvibes. RSS Feed parser plugin që përdor shortcode të shkoj të marr dhe të shfaqin të vetme dhe të shumëfishta RSS feeds.

Description

RSS Feeds Lajme Blocks si Popurls, Alltop, Netvibes. RSS Feed parser plugin që përdor shortcode të shkoj të marr dhe të shfaqin të vetme dhe të shumëfishta RSS feeds. stil i ri si The Huffington Post apo hamall repport

Features:

 • Shkoj të marr sa më shumë feeds RSS sa të doni
 • Gjeni dhe të luajë: Podcast, MP3, OR MP4 Video, Audio, Youtube Channel apo Youtube video User (demonstrim)
 • Display RSS kudo që ju dëshironi duke përdorur shortcode, përfshirë Widgets tekst
 • Kontrollo nëse për të shfaqur të gjithë përmbajtjen RSS feeds apo vetëm një ekstrakt
 • Kontrolli sa shumë fjalë të shfaqur në ekstraktin
 • Kontrolli nëse ajo ka një Lexo më shumë lidhje apo jo
 • Kontrollo nëse links hapet në një dritare të re apo jo
 • i thjeshtë, peshë e lehtë, dhe të shpejtë
 • Easy të setup
 • Fetch thumbnail apo imazhin e parë
 • Madhësia Kontrolli i thumbnail
 • Set kohë cache (në sekonda)
 • Urdhri Kontrolli i artikujve
 • Shfaq më shumë ose të tregojë sendet më pak të lidhur Popurl
 • Përgjegjës për celularët dhe tableta. zgjidhni mes 1 në 6 kolona gjerësi
 • përkthim gati (anglisht, français). Ju lutemi të ndajnë përkthimit tuaj këtu
 • Trego objekte të reja të ditës me një pikë të ftohtë portokalli në të drejtën e çdo sende të përditshme REJA
 • Shfaq images përshkrimi
 • Display titullin RSS dhe tregojnë përshkrimin dhe imazhin më rri në pritje si Popurls, Alltop, Netvibes, Theweblist. PopUrls style Demo
 • PLUS butona për të treguar ose fshehur përshkrimet dhe imazhe me një animacion beautifull gjeni dhe të luajë video Youtube, mp4, .ogg dhe shumë të tjerë HTML5 videos në mur apo në përshkrimin
 • Gjeni dhe të luajnë fotografi audio, mp3, .OGG dhe shumë të tjerë audio files në mur apo në përshkrimin
 • Përdorni lojtar PLYR HTML5 Video
 • Trego Youtube kanal, Youtube përdorues Video, gjeni dhe të luajë Vimeo videon
 • Gjeni dhe të tregojnë favicons RSS dhe ikonat. Cache url favicons për ngarkimin më të shpejtë
 • të shumta agregat ushqen në një listë
 • Fshih RSS thyer image Trego ushqim të plotë në qoftë se përmbajtja e të dhënave ekzistojnë në RSS Feed
 • Bashkojë multiples ushqen në një: demonstrim
 • Fut Google Ads Adsense midis RSS Feeds artikuj (Vetëm në dispozicion në stilin Gazeta)

Demo live:

Altnews.top u krijua me RSS Feeds Lajme Blocks Versioni Pro plugin me stilin e gazetës në shortcode: gazeta =”1″

Multiples Demo me shortcodes shembull

All style Newspaper demonstrim:

[newsblocks-merge]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/breitbart,http://tempsreel.nouvelobs.com/rss.xml,http://www.veteranstoday.com/feed/,https://sputniknews.com/export/rss2/archive/index.xml,https://www.rt.com/rss/,http://www.lifezette.com/feed/,http://rss.radio-canada.ca/fils/nouvelles/nouvelles.xml,https://conservativedailypost.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="Alternative news" splash="latest"]
[newsblocks url="https://feeds.feedburner.com/zerohedge/feed,http://www.independent.co.uk,http://russia-insider.com/en/taxonomy/term/191/all/feed/,http://wearechange.org/feed/,http://theantimedia.org/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="politic"]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/wmexperts,https://www.cnet.com/rss/news/,http://feeds.gawker.com/lifehacker/full,https://www.smashingmagazine.com/feed/,http://www.androidpolice.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="technology"]
[/newsblocks-merge]

Simple Shortcode Shembull:

[newsblocks url="https://fr.sputniknews.com/export/rss2/archive/index.xml,http://feeds.feedburner.com/elise/simplyrecipes,http://feeds.feedburner.com/boingboing/ibag,feeds.bbci.co.uk/sport/0/football/rss.xml,http://feeds.feedburner.com/readwriteweb,http://feeds.reuters.com/reuters/topNews" items="5" max_items="10" excerpt="50" thumbnail="70" cache="10800" source="true" columns="3"]

Vetitë:

 • url – URL e ushqimit që ju dëshironi për të shkoj të marr nga. Për urls shumta thjesht përdorin një presje mes tyre.
 • artikuj – Numri i artikujve nga ushqim që ju dëshironi për të shkoj të marr (Default: 10)
 • urdhër nga – Urdhërojë artikuj nga data ose data e kundërt (data ose date_reverse)
 • titull – Nëse për të shfaqur titullin ose jo (e vërtetë / e rreme, defaults: i vërtetë)
 • fragment – Sa shumë fjalë ju dëshironi për të shfaqur për çdo send (Default: 0 ose infinit, përdorim ‘asnje‘ për të hequr ekstrakt). Hiq opsionet excertpt apo të hyjë 0 për artikujt ushqim të plotë RSS, tekstet dhe imazhet, nëse në dispozicion.
 • Lexo më shumë – Nëse për të shfaqur një më shumë lidhje të lexuar apo jo (e vërtetë / e rreme, defaults: i vërtetë)
 • new_window – Nëse për të hapur lidhjen e titullit dhe të lexoni më shumë lidhje në një dritare të re (e vërtetë / e rreme, defaults: i vërtetë)
 • thumbnail** – Nëse janë apo jo ju dëshironi për të shfaqur një tablo, dhe nëse po,, çfarë madhësie ju dëshironi që ajo të jetë (e vërtetë / e rreme, defaults: i vërtetë. Futur një numër do të ndryshojë madhësinë, parazgjedhur: 50)
 • burim – Nëse për të shfaqur burimin apo jo (e vërtetë / e rreme, defaults: i vërtetë)
 • data – Nëse për të shfaqur të publikojë datën apo jo (e vërtetë / e rreme, defaults: i vërtetë)
 • vend i fshehtë – Sa kohë ju doni ushqim të cache rezultatet në sekonda (Default: 43200, (12 orë)). ngarkimin e parë do të jetë i ngadalshëm, por ajo do të jetë kopje e ruajtur për cache kohë ju setup.
 • shkrihet – Merge RSS shumta në një. (e vërtetë / e rreme parazgjedhur: i rremë)
 • fetchfeed – Merge RSS shumta në një. (e vërtetë / e rreme parazgjedhur: i rremë) Më shumë Infos poshtë.
 • Titulli bllok – të përdorni këtë për të hyrë në vetë titullin tuaj në fillim të ushqimit si: News Press
 • tooltip – Tregojnë përshkrim në Tooltip si Popurls, Alltop, Netvibes *(e vërtetë apo e gabuar, defaults: i rremë).
 • max_items – Përdorni këtë mundësi për të treguar më shumë artikuj të lidhë. EX: artikuj =”10″ max_items =”15″ Ajo do të tregojë 10 artikuj dhe do të zbulojë 5 Më shumë artikuj kur përdoruesi do të klikoni ↓ Trego më shumë.
 • Gazete – Zgjidhni mes Lajme gazeta stileve (1 – 2 – 3 – 4 – 5) style Huffington (1) demonstrim | style Huffington shkrirë (1) demonstrim | style Huffington (2) demonstrim | stil 4 Pinterest: Style Demo (4) | stil 5 Pinterest: Style Demo (5) | Rropatem Repport Demo Style (3) ish: gazeta =”3″
 • spërkatje – Lajmi Splash në krye. Jepni një emër unik / ID në këtë mundësitë për të treguar të drejtën Splash News në krye të të gjithë bllokut Newsfeeds. Lajmi i parë shfaqet në krye me një titull të madh dhe të imazhit të madh si Huffington Post apo hamall Repport (e vërtetë apo e gabuar, defaults është e rreme) Në mënyrën merge opsion, Ju duhet të shtoni opsionin spërkatje vetëm për prurjet e para brenda [newsblocks-bashkojë] kod i shkurter (Shikoni më poshtë)
 • imgtop – Tregojnë imazhin para ose pas titullit, në qoftë se e vërtetë, imazhi do të jetë para titullin pika ushqim (e vërtetë apo e gabuar, defaults është e rreme)
 • lazyload – përdorim RSS Feeds blloqe Lajme me një plugin ngarkesës dembel si Lazy XT Load (një më të mirë për mua) (e vërtetë apo e gabuar, defaults është e rreme) Ose përdorni ndonjë plugin dembel e ngarkesës që përdorin dhënave src tag për të punuar me RFNB si dhënave src =”img / image.jpg”
 • favicons – Shfaq RSS Feed icons / favicons (i vërtetë, i rremë, më i lartë, fund, defaults është e vërtetë) i vërtetë dhe më i lartë do the same thing, favicon do të paraqitet para pika RSS Titulli. fund do të bëjë favicon shfaqet në zëvendësimin e burim, ajo do të krijojë një lidhje për RSS burim faqen kryesore, kjo automatikisht do të tregojë datën pika RSS tjetër për të.
  demonstrim favicons =”fund” gazeta =”5″ ( favicons fund dhe stil gazeta 5)
 • AdsenseInsert Google Adsense ads between RSS Feeds items. (ca-pub-XXXXXXXXXXXXXXXX, defaults është e rreme) Juaj Google Adsense ads klient të dhënave-ad-klient. (Vetëm në dispozicion në stilin Gazeta) Ex: Adsense =”ca-pub-XXXXXXXXXXXXXXXX”
 • promo RSS Feeds News Blocks promotion link (e vërtetë apo e gabuar, defaults është e vërtetë)

Gazetat Shembull:

përdorim [newsblocks-bashkojë][/newsblocks-bashkojë] Për të përfunduar newsblocks shumta në stilet gazetat.

[newsblocks-merge]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/breitbart,http://tempsreel.nouvelobs.com/rss.xml,http://www.veteranstoday.com/feed/,https://sputniknews.com/export/rss2/archive/index.xml,https://www.rt.com/rss/,http://www.lifezette.com/feed/,http://rss.radio-canada.ca/fils/nouvelles/nouvelles.xml,https://conservativedailypost.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="Alternative news" splash="latest"]
[newsblocks url="https://feeds.feedburner.com/zerohedge/feed,http://www.independent.co.uk,http://russia-insider.com/en/taxonomy/term/191/all/feed/,http://wearechange.org/feed/,http://theantimedia.org/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="politic"]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/wmexperts,https://www.cnet.com/rss/news/,http://feeds.gawker.com/lifehacker/full,https://www.smashingmagazine.com/feed/,http://www.androidpolice.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="technology"]
[/newsblocks-merge]
 • Ju mund të zgjidhni në mes të gazetës =”1″ dhe gazeta =”2″ stilet
 • Në mënyrë merge, pasi që të gjitha janë të përziera RSS / shkrirë, është e preferueshme për të shtuar opsionin blocktitle për të dhënë këtë bllok / column një titull si: title = block”teknologji”
 • Japin numrat e duhur e kolonave në bazë të numrit të newsblocks brenda opsion kolonave shortcode. Nëse keni 3 newsblocks shortcode brenda [newsblocks-bashkojë] kod i shkurter, shkruaj: kolona =”3″. Kjo ndihmuar Lajme RSS feeds Blocks për të vënë numrat e duhur e kolonave për CSS dhe një të mirë gazetat kërkim stil.
 • Ju nuk keni nevojë për të përdorur [newsblocks-bashkojë] shortcode rreth [newsblock] shortcode nëse jeni duke përdorur mundësitë bashkojë me vetëm një kolona dhe vetëm një bllok: kolona =”1″ OSE në qoftë se ju nuk e përdorni opsionin gazete.

PLEASE NOTE: Duke përdorur thumbnails mund të shkaktojë herë më të gjatë ngarkesës në varësi të ushqimit ju jeni duke ngarkuar nga, përdorim me kujdes.
Ju lutem postoni ndonjë çështje në mbështetje tab. Në qoftë se ju përdorni dhe si ky plugin, ju lutem mos harroni të Vlerësoni këtë! Përveç kësaj, në qoftë se ju do të donte për të parë më shumë karakteristika për të plugin, Ju lutem më lejoni të dini.

[newsblocks url="https://fr.sputniknews.com/export/rss2/archive/index.xml,http://feeds.feedburner.com/elise/simplyrecipes,http://feeds.feedburner.com/boingboing/ibag,feeds.bbci.co.uk/sport/0/football/rss.xml,http://feeds.feedburner.com/readwriteweb,http://feeds.reuters.com/reuters/topNews" items="5" max_items="10" excerpt="50" thumbnail="60" cache="10800" source="true" columns="3" tooltip="true"]

Fetch RSS nga query URL

Ju lejon për të treguar RSS Feeds nga query url

Krijo një faqe ose artikull me një titull si “Shfaq RSS” apo ndonjë Titulli preferoni.

Shto këtë shembull shortcode me fetchfeed =”i vërtetë” për të mundësuar query e kërkimit në faqen tuaj ose artikull

[newsblocks items="10" max_items="20" excerpt="50" thumbnail="70" cache="50000" source="false" columns="1" fetchfeed="true"]

you can use au url like this to make fetch a RSS ?rssurl=gizmodo.com

Në të njëjtën faqe ju mund të shtoni disa url për të testuar si:

<ul>
<në><a href =”?rssurl = news.yahoo.com / rss /”>Yahoo News</një></në>
<në><a href =”?rssurl = api.flickr.com / shërbimeve / RSS / photos_public.gne?tags = plazh&lang = en-na&format = rss_200″>Flickr- plazh</një></në>
<në><a href =”?rssurl = feeds.twit.tv / tnt_video_large”>Tech News Sot (Video-HI)</një></në>
<në><a href =”?rssurl = gizmodo.com”>Gizmodo</një></në>
<në><a href =”?rssurl = www.lexpress.fr / rss / alaune.xml”>LEXPRESS.fr – Top Story</një></në>
<në><a href =”?rssurl = www.tatw.co.uk / podcast.xml”>Armadamusic Podcast MP3</një></në>
<në><a href =”?rssurl = www.youtube.com / përdoruesi / RussiaToday”>YouTube (përdorues:RT)</një></në>
<në><a href =”?rssurl = news.google.com /, dailymail.co.uk”>Google News | Daily Mail Online <në>(shumëfish)</në></një></në>
</ul>

Në faqen tuaj URL e plotë do të duket si: http://mywebsite.com/show-rss?rssurl = gizmodo.com

Nëse ju bëni një lidhje nga faqen kryesore për të shkuar në faqen e kërkimit tuaj
(ajo mund të jetë e faqen tuaj në shtëpi për të, nëse ju futur shortcode në faqen tuaj) <a href="http://mywebsite.com/show-rss?rssurl=gizmodo.com">Gizmodo</a>

Ju mund të shtoni http ose jo por disa shared hosting shërbim nuk do të lejojë pyetje url me http. Ju mund të hyjë në të plotë RSS URL si : http://feeds.gawker.com/gizmodo/full or feeds.gawker.com/gizmodo/full

Kërko demo në http://altnews.top/rss/getrssfeeds?rssurl=news.yahoo.com/rss/

YouTube & Audio ose Video Podcast.

Podcast, MP3, OR MP4 Video, Audio, Youtube Channel apo Youtube video User (demonstrim)

YouTube
Vetëm të shkojnë në Youtube dhe të rrëmbyer Youtube përdoruesit ose CHANNEL URL
Youtube USER RSS shembull : https://www.youtube.com/user/peapolzmedia
Shembulli Youtube CHANNEL RSS : https://www.youtube.com/channel/UC7BnmF_65GTc6WCq_IEFgRQ

Podcast
Shembulli Video Podcast RSS : http://feeds.twit.tv/tnt_video_large
Audio Podcast RSS example : http://www.thecurrent.org/collection/song-of-the-day/rss
këtu një iTunes podcast url grabber (Convert një URL iTunes dhe për të gjetur Podcast RSS)

 

Ju mund të kërkoni RSS për këtë RSS Kërko engin

Bashkojë të gjitha RSS Feeds në një demo

Ky seksion përshkruan se si për të instaluar plugin dhe për të marrë atë që punojnë.

 • Ngarko Feed-Lajme-bllokon në / wp-content / plugins / directory
 • Unzip skedarin
 • Aktivizo plugin përmes 'Plugins’ menu në WordPress
 • Të përdorur shortcode [newsblocks] kudo në përmbajtjen tuaj
 • Përdorni një widget tekst që të pranojë shortcode për të vënë RSS Lajme Blocks në sidebar tuaj ose futboll

video


Demo RSS Feed News bllok që tregojnë: 3 kolona, 6 feeds, 5 artikuj
version Demo Pro me favicons dhe video ikonave. Trego më shumë / Trego pak feeds, Shfaq përshkrimet dhe imazhet më rri në pritje. shih më shumë dhe minimizuar dhe maksimizuar +/- butonat për të zbuluar përshkrimin
Video Pro – Skin Builder


Tricks për të përdorur për të gjetur RSS Feed.

Përdor këtë Chrome plugin për të ndihmuar ju të gjeni RSS Feeds në faqen kryesore website ose kategori faqeve, kur ikona bëhet portokalli, kjo do të thotë se ka një ose shumëfisha RSS feeds

për BBC, nuk ka asnjë Feed ikonë Orange në Chrome Extension.
Kur kjo të ndodhë si BBC, Kërko Google me këto fjalë kyçe. “rss bbc.com”

Rezultati i parë i dhuron: http://www.bbc.com/news/10628494
All RSS Feed nga BBC janë atje.

3 reviews for RSS Feeds Lajme Blocks

 1. Vlerësuar me 5 nga 5

  Marcelo T. (verified owner)

  Ju lutem mbani më në lak, kur ju lirimin karakteristika të reja apo optimizations. Ky plugin është me të vërtetë i fuqishëm… Unë jam i lumtur që kam ardhur të gjithë atë! Gëzuar, MD

 2. Vlerësuar me 5 nga 5

  Yves Nadeau (verified owner)

  Bën pikërisht atë që është shpallur! Unë rekomandoj atë për të gjithë ata që kanë nevojë për të shfaqur RSS në faqen e tyre!

 3. Vlerësuar me 5 nga 5

  Bryan Emrat (verified owner)

  plugin të madh dhe mbështetje. Te lumte!

Add a review

Codes & Shortcodes

Gazetat Shembull:

përdorim [newsblocks-bashkojë][/newsblocks-bashkojë] To wrap multiple *merged RSS newsblocks in the NewsPapers styles or for the basic News block style. *RSS Feeds mixed together

[newsblocks-merge]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/breitbart,http://tempsreel.nouvelobs.com/rss.xml,http://www.veteranstoday.com/feed/,https://sputniknews.com/export/rss2/archive/index.xml,https://www.rt.com/rss/,http://www.lifezette.com/feed/,http://rss.radio-canada.ca/fils/nouvelles/nouvelles.xml,https://conservativedailypost.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" new_window="true" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="Alternative news" splash="latest"]
[newsblocks url="https://feeds.feedburner.com/zerohedge/feed,http://www.independent.co.uk,http://russia-insider.com/en/taxonomy/term/191/all/feed/,http://wearechange.org/feed/,http://theantimedia.org/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" new_window="true" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="politic"]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/wmexperts,https://www.cnet.com/rss/news/,http://feeds.gawker.com/lifehacker/full,https://www.smashingmagazine.com/feed/,http://www.androidpolice.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" new_window="true" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="technology"]
[/newsblocks-merge]

Add The Drudge Repport style to your post or page title.

0