RSS Feeds News pamblokiran

dirating 5.00 saking 5 based on 3 customer ratings
(3 customer reviews)

$20.00

RSS Feeds News pamblokiran. New Huffington utawa drudge repport kaping gaya kolom utawa kaya Popurls, Alltop, Netvibes. RSS Feed parser plugin kang migunakake shortcode kanggo njupuk lan nampilake siji lan kaping RSS feed.

Description

RSS Feeds News pamblokiran kaya Popurls, Alltop, Netvibes. RSS Feed parser plugin kang migunakake shortcode kanggo njupuk lan nampilake siji lan kaping RSS feed. gaya anyar kaya Huffington utawa drudge repport

fitur:

  • Gelanggang minangka akeh RSS feed sing pengin
  • Golek lan muter: podcast, MP3, OR video MP4, Audio, Youtube Channel utawa Youtube videos Panganggo (Tur)
  • Tampilan feed RSS ngendi wae pengin nggunakake shortcode, kalebu widget teks
  • Control apa kanggo nampilake kabeh RSS feed isi utawa mung aneh
  • Control carane akeh tembung nampilake ing Kutipan ing
  • Control apa wis Waca liyane link utawa ora
  • Control apa pranala mbukak ing jendela anyar utawa ora
  • prasaja, entheng, lan cepet
  • Gampang kanggo persiyapan
  • Gelanggang gambar cilik utawa gambar pisanan
  • ukuran kontrol thumbnail
  • Setel wektu cache (ing detik)
  • Control supaya item
  • Tampilake liyane utawa nuduhake kurang item pranala Popurl
  • Responsif kanggo mobiles lan tablet. Pilih ing antarane 1 kanggo 6 kolom ambane
  • Translation siap (Inggris, Français). Mangga bareng terjemahan dhewe kene
  • Tampilake item NEW dina karo titik orange kelangan ing tengen saben item NEW dina
  • Show images gambaran
  • Tampilan judhul RSS feed lan nuduhake gambaran lan gambar ing kisaran kaya Popurls, Alltop, Netvibes, Theweblist. PopUrls gaya Demo
  • PLUS tombol kanggo nuduhake utawa ndhelikake nang lan gambar karo animasi ayu Golek lan muter video Youtube, mp4, .ogg lan akeh liyane HTML5 video ing pager utawa ing gambaran
  • Golek lan muter file Audio, mp3, .ogg lan akeh liyane file audio ing pager utawa ing gambaran
  • Gunakake PLYR pamuter HTML5 Video
  • Tampilake saluran Youtube, video pengguna Youtube, golek lan muter Vimeo video
  • Golek lan nuduhake RSS Favicons lan Ikon. Ngakses URL Favicons kanggo loading luwih cepet
  • kaping kanthi jumlah ongko Feed menyang siji dhaftar
  • Singidaken RSS Broken image Show feed lengkap yen isi data ana ing RSS Feed
  • Gabung kelipatan feed ing siji: Tur
  • Pasang Ads Google AdSense antarane RSS Feeds item (Mung kasedhiya ing gaya Newspaper)

Live Demo:

Altnews.top iki digawe karo RSS ing Feeds News pamblokiran versi pro plugin karo gaya koran ing shortcode: koran =”1″

Kelipatan Demo karo shortcodes conto

All gaya Newspaper Demo:

[newsblocks-merge]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/breitbart,http://tempsreel.nouvelobs.com/rss.xml,http://www.veteranstoday.com/feed/,https://sputniknews.com/export/rss2/archive/index.xml,https://www.rt.com/rss/,http://www.lifezette.com/feed/,http://rss.radio-canada.ca/fils/nouvelles/nouvelles.xml,https://conservativedailypost.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="Alternative news" splash="latest"]
[newsblocks url="https://feeds.feedburner.com/zerohedge/feed,http://www.independent.co.uk,http://russia-insider.com/en/taxonomy/term/191/all/feed/,http://wearechange.org/feed/,http://theantimedia.org/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="politic"]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/wmexperts,https://www.cnet.com/rss/news/,http://feeds.gawker.com/lifehacker/full,https://www.smashingmagazine.com/feed/,http://www.androidpolice.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="technology"]
[/newsblocks-merge]

Prasaja shortcode Conto:

[newsblocks url="https://fr.sputniknews.com/export/rss2/archive/index.xml,http://feeds.feedburner.com/elise/simplyrecipes,http://feeds.feedburner.com/boingboing/ibag,feeds.bbci.co.uk/sport/0/football/rss.xml,http://feeds.feedburner.com/readwriteweb,http://feeds.reuters.com/reuters/topNews" items="5" max_items="10" excerpt="50" thumbnail="70" cache="10800" source="true" columns="3"]

Properties:

  • url – Url saka feed sing pengin njupuk saka. Kanggo macem-macem URL mung nggunakake koma antarane wong-wong mau.
  • item – Jumlah item saka feed sing pengin njupuk (Default: 10)
  • orderby – Supaya item miturut tanggal utawa tanggal mbalikke (tanggal utawa date_reverse)
  • judhul – Apa kanggo nampilake judhul utawa ora (bener / salah, awal: bener)
  • Kutipan – Carane akeh tembung sing pengin nuduhake kanggo saben item (Default: 0 utawa tanpa wates, nggunakake ‘ora ana‘ kanggo mbusak Kutipan ing). Copot opsi excertpt utawa ketik 0 kanggo artikel Feed lengkap RSS, teks lan gambar yen kasedhiya.
  • read_more – Apa kanggo nampilake luwih link maca utawa ora (bener / salah, awal: bener)
  • new_window – Apa kanggo mbukak judul lan maca liyane link ing jendhela anyar (bener / salah, awal: bener)
  • thumbnail** – Ora perduli sampeyan pengin nuduhake gambar cilik, lan yèn mangkono, apa ukuran sampeyan pengin dadi (bener / salah, awal: bener. Nambahi nomer bakal ngganti ukuran, standar: 50)
  • sumber – Apa kanggo nampilake sumber utawa ora (bener / salah, awal: bener)
  • tanggal – Apa kanggo nampilake nerbitaké tanggal utawa ora (bener / salah, awal: bener)
  • cache – Suwene pengin feed kanggo ngakses asil ing detik (Default: 43200, (12 jam)). Loading pisanan bakal alon nanging bakal cached kanggo wektu cache persiyapan sampeyan.
  • nggabung – Gabung kaping RSS ing siji. (bener / salah standar: palsu)
  • fetchfeed – Gabung kaping RSS ing siji. (bener / salah standar: palsu) infos luwih ngisor.
  • title pemblokiran – nggunakake kanggo ketik judhul dhewe ing awal feed kaya: News Press
  • tooltip – Tampilake gambaran ing tooltip kaya Popurls, Alltop, Netvibes *(bener utawa palsu, awal: palsu).
  • max_items – Gunakake pilihan iki kanggo nuduhake liyane item pranala. EX: item =”10″ max_items =”15″ Bakal nuduhake 10 item lan bakal mbukak 5 liyane item nalika kita bakal klik ↓ Show liyane.
  • koran – Pilih ing antarane News makalah gaya (1 – 2 – 3 – 4 – 5) gaya Huffington (1) Demo | Huffington gaya Nggabung (1) Demo | gaya Huffington (2) Demo | Gaya 4 Pinterest: Gaya Demo (4) | Gaya 5 Pinterest: Gaya Demo (5) | Drudge Repport Demo Gaya (3) Ex: koran =”3″
  • splash – warta Splash ing ndhuwur. Menehi jeneng Unik / ID ing opsi iki kanggo nuduhake tengen Splash News ing ndhuwur kabeh pemblokiran Newsfeeds. warta pisanan katon ing ndhuwur karo judhul amba lan gambar amba kaya Huffington utawa drudge Repport (bener utawa palsu, awal iku palsu) Ing pilihan mode nggabung, Sampeyan kudu nambah pilihan cipratan mung kanggo feed pisanan nang [newsblocks-merge] shortcode (ndeleng ngisor)
  • imgtop – Tampilake gambar sadurunge utawa sawise gelar, yen bener, gambar bakal sadurunge judhul item feed (bener utawa palsu, awal iku palsu)
  • lazyload – Gunakake RSS Feeds News pamblokiran karo momotan plugin puguh kaya Lazy Load XT (paling siji kanggo kula) (bener utawa palsu, awal iku palsu) Utawa nggunakake sembarang plugin mbukak puguh sing nggunakake data-src tag digarap RFNB kaya data-src =”img / image.jpg”
  • favicons – lambang Feed nuduhake RSS / favicons (bener, palsu, ndhuwur, ngisor, awal iku bener) bener lan ndhuwur do the same thing, favicon bakal katon sadurunge RSS item Title. ngisor bakal nggawe favicon katon ing panggantos saka sumber, bakal nggawe link menyang RSS feed Kaca sumber, kanthi otomatis bakal nuduhake tanggal RSS item jejere.
    Demo favicons =”ngisor” koran =”5″ ( favicons ngisor lan gaya koran 5)
  • AdSenseInsert Google Adsense ads between RSS Feeds items. (ca-pub-XXXXXXXXXXXXXXXX, awal iku palsu) Panjenengan Google Adsense iklan klien data-ad-klien. (Mung kasedhiya ing gaya Newspaper) Ex: AdSense =”ca-pub-XXXXXXXXXXXXXXXX”
  • promo RSS Feeds News Blocks promotion link (bener utawa palsu, awal iku bener)

koran Conto:

Gunakake [newsblocks-merge][/newsblocks-merge] Lebokake kaping newsblocks ing gaya koran.

[newsblocks-merge]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/breitbart,http://tempsreel.nouvelobs.com/rss.xml,http://www.veteranstoday.com/feed/,https://sputniknews.com/export/rss2/archive/index.xml,https://www.rt.com/rss/,http://www.lifezette.com/feed/,http://rss.radio-canada.ca/fils/nouvelles/nouvelles.xml,https://conservativedailypost.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="Alternative news" splash="latest"]
[newsblocks url="https://feeds.feedburner.com/zerohedge/feed,http://www.independent.co.uk,http://russia-insider.com/en/taxonomy/term/191/all/feed/,http://wearechange.org/feed/,http://theantimedia.org/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="politic"]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/wmexperts,https://www.cnet.com/rss/news/,http://feeds.gawker.com/lifehacker/full,https://www.smashingmagazine.com/feed/,http://www.androidpolice.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="technology"]
[/newsblocks-merge]
  • Sampeyan bisa milih antarane koran =”1″ lan koran =”2″ gaya
  • Ing mode nggabung, wiwit kabeh RSS lagi pipis / gabung, iku becike kanggo nambah pilihan blocktitle kanggo menehi pemblokiran iki / kolom judhul kaya: title pemblokiran =”teknologi”
  • Menehi nomer tengen kolom miturut nomer newsblocks nang pilihan kolom shortcode. Yen sampeyan duwe 3 newsblocks shortcode nang [newsblocks-merge] shortcode, nulis: kolom =”3″. Iku bantuan News RSS Feeds pamblokiran kanggo nyelehake nomer tengen kolom kanggo CSS lan apik gaya koran.
  • Sampeyan ora perlu nggunakake [newsblocks-merge] shortcode sak [newsblock] shortcode yen sampeyan nggunakake pilihan nggabung karo mung siji kolom lan mung siji pemblokiran: kolom =”1″ UTAWA yen sampeyan ora bisa nggunakake pilihan koran.

TULUNG DICATHET: Nggunakake cilik bisa nimbulaké ngemot kaping maneh gumantung ing feed sing rega saka, nggunakake kanthi ati-ati.
Mangga masalah ing tab support. Yen sampeyan nggunakake lan kaya plugin iki, aja lali kanggo menehi rating iku! tambahan, yen arep kanggo ndeleng liyane kanggo plugin, mugi kula ngerti.

[newsblocks url="https://fr.sputniknews.com/export/rss2/archive/index.xml,http://feeds.feedburner.com/elise/simplyrecipes,http://feeds.feedburner.com/boingboing/ibag,feeds.bbci.co.uk/sport/0/football/rss.xml,http://feeds.feedburner.com/readwriteweb,http://feeds.reuters.com/reuters/topNews" items="5" max_items="10" excerpt="50" thumbnail="60" cache="10800" source="true" columns="3" tooltip="true"]

Gelanggang RSS saka pitakonan URL

Ngijini sampeyan kanggo nuduhake RSS Feeds saka pitakonan url

Nggawe kaca utawa artikel kanthi judhul kaya “show RSS” utawa Title seneng.

Tambah conto shortcode iki karo fetchfeed =”bener” kanggo ngaktifake search query ing kaca utawa artikel

[newsblocks items="10" max_items="20" excerpt="50" thumbnail="70" cache="50000" source="false" columns="1" fetchfeed="true"]

you can use au url like this to make fetch a RSS ?rssurl=gizmodo.com

Ing kaca padha sampeyan bisa nambah sawetara url kanggo nyoba kaya:

<ing>
<ing><a href =”?rssurl = news.yahoo.com / rss /”>Yahoo News</a></ing>
<ing><a href =”?rssurl = api.flickr.com / layanan / feed / photos_public.gne?tags = pantai&lang = en-us&format = rss_200″>Flickr- Langkawi</a></ing>
<ing><a href =”?rssurl = feeds.twit.tv / tnt_video_large”>Tech News Today (Video-HI)</a></ing>
<ing><a href =”?rssurl = gizmodo.com”>Gizmodo</a></ing>
<ing><a href =”?rssurl = www.lexpress.fr / rss / alaune.xml”>LEXPRESS.fr – Top Story</a></ing>
<ing><a href =”?rssurl = www.tatw.co.uk / podcast.xml”>Armadamusic Podcast MP3</a></ing>
<ing><a href =”?rssurl = www.youtube.com / user / RussiaToday”>youtube (panganggo:RT)</a></ing>
<ing><a href =”?rssurl = news.google.com /, dailymail.co.uk”>Google News | Daily Mail Online <ing>(Multiple)</ing></a></ing>
</ing>

Ing kaca url lengkap bakal katon kaya: http://mywebsite.com/show-rss?rssurl = gizmodo.com

Yen sampeyan nglakoni sing link saka kaca ngarep kanggo pindhah kanggo kaca away
(bisa kaca ngarep kanggo yen masang shortcode ing kaca ngarep) <a href="http://mywebsite.com/show-rss?rssurl=gizmodo.com">Gizmodo</a>

Sampeyan bisa nambah http utawa ora, nanging sawetara layanan sambungan hosting ora ngidini pitakonan url karo http. Sampeyan bisa ngetik RSS lengkap URL kaya : http://feeds.gawker.com/gizmodo/full or feeds.gawker.com/gizmodo/full

Telusuri Tur ing http://altnews.top/rss/getrssfeeds?rssurl=news.yahoo.com/rss/

youtube & Audio utawa Video Podcast.

podcast, MP3, OR video MP4, Audio, Youtube Channel utawa Youtube videos Panganggo (Tur)

youtube
Cukup menyang Youtube lan nyekel Youtube USER utawa SALURAN url
Youtube USER RSS conto : https://www.youtube.com/user/peapolzmedia
Youtube SALURAN RSS conto : https://www.youtube.com/channel/UC7BnmF_65GTc6WCq_IEFgRQ

podcast
Video Podcast RSS conto : http://feeds.twit.tv/tnt_video_large
Audio Podcast RSS example : http://www.thecurrent.org/collection/song-of-the-day/rss
kene iTunes podcast url grabber (Convert URL iTunes lan nemokake Podcast RSS)

 

Panjenengan bisa nelusuri RSS iki RSS Search engin

Gabung kabeh RSS Feeds ing siji Tur

bagean iki nggambaraké carane nginstal plugin lan njaluk iku apa.

  • Upload Feed-News-pamblokiran kanggo / wp-content / plugins / direktori
  • Unzip berkas
  • Aktifake plugin liwat 'Plugins’ menu ing WordPress
  • Gunakake shortcode ing [newsblocks] ngendi wae ing isi
  • Gunakake widget teks sing nampa shortcode sijine RSS Feeds News pamblokiran ing sidebar utawa sikil

video


Tur pemblokiran RSS Feed News sing nuduhake: 3 kolom, 6 feed, 5 item
Tur versi Pro karo Favicons lan Videos lambang. Tampilake liyane / Tampilake kurang feed, Show nang lan gambar ing kisaran. ndeleng lan Nyilikake lan nggedhekake +/- tombol kanggo mbukak gambaran
video Pro – Gedung kulit


Trik digunakake kanggo nemokake RSS Feed.

nggunakake plugin Chrome kanggo mbantu golek RSS Feeds ing situs kaca ngarep utawa kategori kaca, yen lambang dadi orange, iku tegese ana siji utawa kelipatan feed RSS

kanggo BBC, boten wonten lambang Feed Orange ing Chrome Extension.
Nalika iki kelakon kaya BBC, Telusuri Google nganggo tembung kunci. “rss bbc.com”

Asil pisanan menehi: http://www.bbc.com/news/10628494
Kabeh RSS Feed saka BBC ana.

3 reviews for RSS Feeds News pamblokiran

  1. dirating 5 saking 5

    Marcelo T. (verified owner)

    Mangga kula tetep wonten ing daur ulang nalika sampeyan ngeculake fitur anyar utawa optimizations. plugin iki tenan kuat… Aku bungah aku teka tengen iku! Cheers, MD

  2. dirating 5 saking 5

    Yves Nadeau (verified owner)

    Ora persis apa iku iklan! Aku nyaranake kanggo sapa sing perlu kanggo nampilake RSS feed ing website!

  3. dirating 5 saking 5

    Names Bryan (verified owner)

    Great plugin lan support. uga rampung!

Add a review

Codes & Shortcodes

koran Conto:

Gunakake [newsblocks-merge][/newsblocks-merge] To wrap multiple *merged RSS newsblocks in the NewsPapers styles or for the basic News block style. *RSS Feeds mixed together

[newsblocks-merge]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/breitbart,http://tempsreel.nouvelobs.com/rss.xml,http://www.veteranstoday.com/feed/,https://sputniknews.com/export/rss2/archive/index.xml,https://www.rt.com/rss/,http://www.lifezette.com/feed/,http://rss.radio-canada.ca/fils/nouvelles/nouvelles.xml,https://conservativedailypost.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" new_window="true" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="Alternative news" splash="latest"]
[newsblocks url="https://feeds.feedburner.com/zerohedge/feed,http://www.independent.co.uk,http://russia-insider.com/en/taxonomy/term/191/all/feed/,http://wearechange.org/feed/,http://theantimedia.org/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" new_window="true" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="politic"]
[newsblocks url="http://feeds.feedburner.com/wmexperts,https://www.cnet.com/rss/news/,http://feeds.gawker.com/lifehacker/full,https://www.smashingmagazine.com/feed/,http://www.androidpolice.com/feed/" items="10" max_items="15" excerpt="22" new_window="true" thumbnail="true" cache="10800" source="false" columns="3" newspaper="1" merge="true" blocktitle="technology"]
[/newsblocks-merge]

Add The Drudge Repport style to your post or page title.

0